Siirry sisältöön

Rakennuspalvelu Räsänen Oy

Perustaminen

Yrityksemme perustettiin vuonna 1996. Jo pitkään alalla toiminut Kauko Räsänen (rkm) perusti yrityksen toiminimellä Rakennuspalvelu K.O.Räsänen t:mi. Yritysmuutoksia tapahtui vuonna 2007 yritysmuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeä kevennettiin, jolloin nimi sai nykymuotonsa Rakennuspalvelu Räsänen Oy.

Toimiala

Yrityksen toimialana on asuin-, liike- ja teollisten rakennusten korjausrakentaminen, sisäilmakorjaukset ja erikoisrakentaminen.

Toimipaikkamme

Päätoimipaikkamme on Lahdessa. Pääasiallisesti toimialueenamme on Päijät-Häme. Päätoimipaikassamme on tuotantotilamme ja yrityksen toimisto.

Työkohteemme

Rakennuskohteemme vaihtelevat pienistä korjaustöistä toimisto-, teollisuus- ja liiketilojen saneerauksiin ja sisäilmakorjauksiin ja suurempiin osakokonaisuuksiin. Asiakkaina meillä on yrityksiä, yhteisöjä ja yksityiä.

Tekijäryhmä

Yrityksemme toimii tehokkaalla työntekijä ryhmällä. Pitkään alalla toiminut työnjohtaja johtaa ammattitaitoista työntekijä ryhmää. Olemme kurssittaneet työntekijät työturvallisuuteen, tulitöihin ja märkätila vesieristyksiin (VTT:n vesieristyssertifikaatti). Henkilöstö on mitoitettu palvelemaan tehokkaasti tilaajan toiveita ja saavuttamaan taloudellisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kauttamme saa myös hyvät kontaktit LVIS-urakoitsijoihin.